Ons aanbod

De creatie van je tuin is geen evidentie. Aangezien je zelf niet wil wakker liggen van verschillende aannemers, zorgen wij voor de afhandeling van A tot Z. Of het nu gaat om de herinrichting van je tuin, het aanleggen van je oprit of terras of het integreren van je nieuwe zwemvijver. Bij ons kan je gerust zijn. We vertrekken van ons ontwerp en integreren je persoonlijke wensen en voorkeuren. AV creaties is je garantie dat je zonder zorgen kan genieten van je nieuwe tuinomgeving!

Opritten en terrassen

Een goede aanleg van opritten en terrassen is cruciaal. Het intensief gebruik maakt dat het noodzakelijk is om op een doordachte en degelijke manier te werk te gaan. Vertrekken van de basis en van daaruit opbouwen. Uiteraard zorgen we voor een stabiele ondergrond, voldoende afwatering en houden we rekening met de waterkering van je woning. Enkel dit garandeert een oplossing waar je jarenlang van kan genieten.

Bij ons kan je terecht voor verschillende oplossingen.  Ga je voor een landelijk karakter, waarbij we bijvoorbeeld kleiklinkers of kasseien gebruiken, of meer modern? Wij zorgen er voor. Aangezien we enkel met topmaterialen werken, staan we garant voor een uitstekende realisatie.

Afsluitingen

Afsluitingen kunnen een meerwaarde betekenen voor je tuin. Een optimale integratie van de afsluiting met je tuin, zorgt voor zoveel meer dan een afscheiding of de garantie op privacy.

Of het nu gaat om een natuurlijke omheining, een afspanning of een tuinafsluiting in hout, wij bekijken graag om je de mogelijkheden zodat dit volledig past bij je woning of tuinstijl.

Aanplantingen

Een tuin komt pas echt tot zijn recht als er voldoende leven is. Bomen die groeien, planten en bloemen die bloeien of een mooi gazon, het ademt een sfeer waarin je tot rust komt. Een optimale mix van aanplantingen maakt de tuin ook zoveel mooier.

Als we kijken naar aanplantingen, dan is een juiste voorbereiding van de bodem heel belangrijk. Ook de plaats waar we de aanplantingen zetten, speelt een belangrijke rol. Dit zijn elementen die de juiste aanplanting bepalen. We vertrekken van een nieuw ontwerp, of houden rekening met het bestaande leven in de tuin. We begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard geven we ook advies omtrent het verdere onderhoud van je tuin na de aanplanting.

Bijgebouwen

Wanneer de ruimte en het terrein het toelaten, kan een bijgebouw een mooie aanvulling zijn voor je tuin. Hoewel bijgebouwen meestal een functionele invulling kennen, kunnen ze perfect passen in het tuinontwerp. Zorgen voor een mooie synergie tussen aanplanting, terras en bijgebouw, kan een meerwaarde betekenen voor je tuin. AV creaties verzorgt de realisatie van je nieuwe tuinhuis, pool house, car port of ander bijgebouw. We besteden specifieke aandacht aan de integratie in de stijl van je huis of tuin. Door te kiezen voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen, kunnen we garanderen dat ze er voor jaren zullen staan.

Zwembaden en zwemvijvers

Lekker relaxen in een zwembad of natuurvijver, of gewoon genieten van de rust van het water. AV creaties zorgt er voor. We integreren het zwembad naadloos in het ontwerp van de tuin. Toch liever een natuurlijke oplossing?  Geen probleem, onze zwemvijvers kunnen je zeker bekoren. We nemen de volledige bouw op ons, voorzien de nodige installaties en zorgen dat alles op en top werkt. Zo rest er maar één ding voor je, languit genieten en tot rust komen aan je nieuwe zwembad of vijver.

Binnen- en buitenafwerking

Op zoek naar een afwerking die net dat tikkeltje meer heeft? AV creaties is gespecialiseerd in binnen-en buitenafwerking van gebouwen die voor het nodige cachet zorgen. Afwerking in bijvoorbeeld kalei- of kalkverf wordt met de nodige precisie en aandacht voor de ruimte aangebracht. Dit resulteert in een geweldige uitstraling die gezien mag worden.

Mortex creaties

AV creaties is de partner bij uitstek als het op Mortex aankomt. Het aanbrengen en bewerken van deze hoogtechnologische, decoratieve pleister, vergt de nodige specialisatie en ervaring. Hiervoor zit je bij ons goed! De unieke betonlook uitstraling kan toegepast worden op zowel muren, als vloeren en meubels. Het gebruik van dit materiaal resulteert in een modern en hedendaags interieur. Bekijk zeker onze creaties, je zal verstelt staan van het resultaat.

ONZE CREATIES

Bel ons om je droomtuin te beginnen creëren